ELIXA EL126-7295

ЦЕНА: 2.390 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL126-7295

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,