ELIXA EL128-0008

ЦЕНА: 3.390 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL128-0008

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,