ELIXA EL128-0014

ЦЕНА: 2.990 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL128-0014

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,