ELIXA EL128-8044

ЦЕНА: 2.890 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL128-8044

БОЈА

Сребрена, Црна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,