ELIXA EL129-7581

ЦЕНА: 3.190 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL129-7581

БОЈА

Сребрена, Црна, Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,