ELIXA EL524-0452

ЦЕНА: 4.290 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL524-0452

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,