OBAKU J107CNPIG-4235

ЦЕНА: 7.290 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ОBAKU

МОДЕЛ

J107CNPIG-4235

БОЈА

Сребрена, Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,